Shutterstock 697079050

Om os

Hvem er vi?

Vores professionelle baggrund gør at vi laver det vi er bedst til, nemlig hjemmepleje med smil og engagement. Vi lægger stor vægt på at skabe tryghed i din hverdag og samtidig forøge din livskvalitet. God hjemmepleje er værdien.

Ønsker du hjælp af sundplejen, er det nemt og enkelt. Kontakt blot kommunen, for at tale med en visitator, så vil alt det praktiske blive ordnet, og vi får direkte besked om at kontakte dig.

Hvem er vi? ikon

Ønsker du en faglig, kontinuerlig, stabil og smilende hjemmepleje, så er det os du skal vælge. Et genkendelig ansigt, tryghed, omsorg og selvbestemmelse.

Mulighed for tilkøb

Eksempelvis, kan vi være behjælpelige med: Ekstra rengøring, Vinduespudsning, Indkøbshjælp, Frisør tur, Lægebesøg, Aktiviteter, Lettere havearbejde samt meget andet.

Vi bestræber os efter at hjælpe med næsten alt! Er du interesseret i disse ydelser, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Mulighed for tilkøb ikon

Ud over de visiterede ydelser fra kommunen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser hos Sundplejen. Kontakt os og hør mere.

Vælg Sundplejen, og du får:

Fleksibilitet, empati, stabilitet, engangement, høj faglighed, god relation til vores personale, medbestemmelse, omsorghed, en nemmere hverdag, tryghed og bedre livskvalitet.