Om os

Hvem er vi?

Vores professionelle baggrund gør at vi laver det vi er bedst til, nemlig hjemmepleje med smil og engagement. Vi lægger stor vægt på at skabe tryghed i din hverdag og samtidig forøge din livskvalitet. God hjemmepleje er værdien.

Ønsker du hjælp af sundplejen, er det nemt og enkelt. Kontakt blot kommunen, for at tale med en visitator, så vil alt det praktiske blive ordnet, og vi får direkte besked om at kontakte dig.

null

VISION / MISSION

SUNDPLEJEN – EN HJEMMEPLEJE MED BORGEREN I FOKUS.

VI ØNSKER AT VÆRNE OM BORGERENS INTEGRITET, VELFÆRD OG LIVSKVALITET IGENNEM VORES PLEJE. KORT OG GODT – BORGERENS ØNSKER ANERKENDES OG IMØDEKOMMES SÅ DET GIVER MENING I HVERDAGEN.

VI ARBEJDER MED AT SIKRE, AT SÅVEL BORGERE SOM PERSONALE HAR FRIHEDEN TIL, AT TÆNKE SELVSTÆNDIGE TANKER – VI TAGER ANSVAR, UDVISER RESPEKT OG LIGEVÆRDIGHED OG VI MØDES I ØJENHØJDE.

VÆRDIER

SUNDPLEJEN VIL GERNE – IGENNEM VORES DAGLIGE ARBEJDE – GIVE BORGERNE DEN KOMPLETTE OPLEVELSE IGENNEM

✓ GENKENDELIGHED

✓ MEDBESTEMMELSE

✓ TRYGHED OG OMSORG

Mulighed for tilkøb

Ud over de visiterede ydelser fra kommunen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser hos Sundplejen.

Eksempelvis, kan vi være behjælpelige med: Ekstra rengøring, Vinduespudsning, Indkøbshjælp, Frisør tur, Lægebesøg, Aktiviteter, Lettere havearbejde samt meget andet.

Vi bestræber os efter at hjælpe med næsten alt! Er du interesseret i disse ydelser, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Vælg Sundplejen, og du får:

Fleksibilitet, empati, stabilitet, engangement, høj faglighed, god relation til vores personale, medbestemmelse, omsorghed, en nemmere hverdag, tryghed og bedre livskvalitet.

(+45) 22 97 97 15
info@sundplejen.dk