Hvem er Sundplejen

Hvem er vi?

Sundplejen er din garanti for høj faglighed, fleksibilitet og stabilitet samt en nemmere hverdag præget af tryghed og livskvalitet.

Sundplejen er i Vejle, Aarhus og Silkeborg kommune

Hvis du er visiteret til praktisk hjælp eller personlig pleje af din kommune, kan du helt gratis vælge Sundplejen som leverandør. Det er nemt at skifte, og du får leveret præcis den samme hjælp du er berettiget til, som hvis det var kommunen selv, der skulle udføre opgaverne.

Sundplejen har eksisteret siden 2014 og lige siden har vi gjort det som vi gør bedst, nemlig at yde hjemmepleje med et smil og engagement. Vi lægger stor vægt på at skabe tryghed og forudsigelighed i din hverdag og samtidig have blik for din egen selvbestemmelse. Kort fortalt, God hjemmepleje er vores værdigrundlag.

Ønsker du hjælp af sundplejen, er det nemt og enkelt.

Kontakt blot kommunen, for at tale med en visitator, så vil alt det praktiske blive ordnet, og vi får direkte besked om at kontakte dig.

null

VISION / MISSION

Sundplejen – En hjemmepleje hvor borgeren er i fokus.

Vi værner om borgerens privatliv og integritet. Gennem vore pleje og velfærdsydelser leverer vi forudsigelighed, tryghed og livskvalitet. Borgeren er aktør i eget eget liv og ønsker anderkendes og imødekommes bedst muligt.

Vi arbejder efter en grundværdi som skal give vores medarbejdere frihed til at tænke frit og træffe de gode beslutninger tæt ved borgeren. Vi tager ansvar, udviser respekt og ligeværdighed.

Kort sagt, vi møder borgerne i øjenhøjde.

 

VÆRDIER

Sundplejen vil gennem vores daglige arbejde give borgerne den komplette oplevelse af

✓ GENKENDELIGHED

✓ MEDBESTEMMELSE

✓ TRYGHED OG OMSORG

Mulighed for tilkøb

En af de mange fordele ved at vælge Sundplejen frem for kommunen er bl.a. at du ud over de visiterede gratis ydelser fra kommunen, har du mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser hos os.

Eksempelvis, kan vi være behjælpelige med ekstra rengøring, vinduespudsning, indkøbshjælp, frisør tur, lægebesøg, aktiviteter, lettere havearbejde samt meget andet.

Vi bestræber os efter at hjælpe med næsten alt! Er du interesseret i at høre mere om disse ydelser, er du mere end velkommen til at kontakte os

Vælg Sundplejen, og du får:

Et genkendeligt ansigt, med afsæt i den gode relation.

Fokus på tryghed, selvbestemmelse og livskvalitet.

Professionel, faglig og stabil hjemmepleje.

Mulighed for tilkøb efter dit ønske.

(+45) 22 97 97 15
info@sundplejen.dk